Nekvalitní kombinace i výstavní trefa

FK Luhačovice – A 0 : 2 SK Boršice

Hodnocení trenéra Martina Bernátka: Celý zápas nás trápila nekvalitní kombinace, nedokázali jsme udržet delší dobu míč.  Po našem zisku přišla okamžitá ztráta. I tak jsme si ale v prvním poločase vytvořili 3 slibné příležitosti. Bohužel svým nedůrazem jsme šance neproměnili. Ani ve druhém poločase jsme se nezlepšili. Když už akce vypadala nadějně, přišla naše jednoduchá chyba a míč jsme lacině odevzdali Boršicím. Soupeř rozhodl zápas po jednom z brejků 7 min. před koncem. V samotné závěru při hře vabank jsme ještě jednou inkasovali.

FK Luhačovice – B 2 : 2 TJ Valašské Klobouky – A branky FKL: Petr Lukáš, Matěj Horáček

Hodnocení trenéra Pavla Löbba: Do zápasu jsme vstoupili v jiném rozestavění než obvykle a to zafungovalo. Přečkali jsme úvodní tlak soupeře a ve 14. minutě se nám podařilo Petrem Lukášem skórovat a jít do vedení. To byla vzpruha pro náš tým. Vytvořili jsme si minimálně 4 tutovky, které jsme bohužel neproměnily. Kdyby se nám to podařilo Byl by průběh zápasu asi úplně jiný. V první půli jsme, ale zároveň obdrželi za mě zbytečné žluté karty. Po poločase jsme i nadále drželi otěže zápasu ve svých rukou. Navíc v 58. minutě nádherně skóroval z přímého kopu Matěj Horáček . Výstavní trefa. Bohužel v 72. minutě Eros obdržel druhou žlutou kartu a šli jsme opět do deseti. Je to asi náš největší problém podzimu. Hrajeme slušný fotbal, ale sráží nás, že několik zápasů nedohráváme v plném počtu. I přes to jsme odolávali a nebylo příliš poznat, že hrajeme v oslabení. Nicméně pak následovala pro nás černá dvouminutovka. V 87. minutě jsme inkasovali po rohovém kopu a v podstatě po rozehrání z další akce v 88. minutě nám soupeř vymetl střelou z šestnáctky pavučiny v pravém horním rohu brány. Soupeř nám svým finišem odebral šanci na zisk tří bodů, které jsme si jednoznačně zasloužili. Příště zajíždíme na hřiště Poteče kde nás čeká náročné utkání proti kvalitnímu soupeři. O každý bod se porveme.

TJ Sokol Kostelec 2 : 5 FK Luhačovice – Dorost  branky FKL: Jakub Šustek, Matěj Horáček, Libor Lorenc, Dominik Rajznauer, Jan Krajča

Hodnocení trenéra Filipa Bartoše: Za tento zápas musím kluky obecně pochválit. Bylo to kompletně v naší režii, široké hřiště nám sedlo a už se ve hře objevovali prvky, které po klucích chci. Hráli jsme víceméně v nejlepší sestavě, kterou nyní můžeme vyrobit a co je nejvíc, že jsem na zápase prakticky nemusel být a zasahovat do něj pokyny. Na svých postech si kluci sami řídili, co bylo potřeba. Samozřejmě se to týká kluků, kteří pravidelně chodí. Individuálně chci ocenit brankáře Adama Zapletala, který si sice nešťastně nechal vypadnout přímák, ale jinak vychytal dalších minimálně 4-5 příležitostí v důležitých chvílích. Kdo chodí na tréninky, roste, zlepšuje se zápas od zápasu. Tak jednoduché to je.

 

FK Dolní Němčí  0 : 4 FK Luhačovice – Žáci  branky FKL: Filip Krajča, Adam Toncar 2x, David Zavadil