Rychlý nástup, nedůraz, rozbitý terén

SK Hanácká Slavia Kroměříž – B 4 : 1 FK Luhačovice – A branky FKL: Tomáš Hruboš

Hodnocení trenéra Martina Bernátka: První poločas patřil jednoznačně domácím, dobře kombinovali měli lepší pohyb i důraz v soubojích. A tak šli zaslouženě do dvoubrankového vedení. Až těsně před poločasem jsme se osmělili a snad naše první střela skončila brankou. Ve druhém poločase jsme přece jen více hráli s míčem, ale ke srovnání to nevedlo. Navíc domácí využili chyby našeho brankáře a definitivně rozhodli utkání. Blahopřeji domácím k vítězství, vyhráli zcela zaslouženě.

SK Kašava 6 : 2 FK Luhačovice – B branky FKL: Jan Zámorský, Jachym Gregor

FK Luhačovice – Dorost 4 : 1 SK Vizovice branky FKL: Jakub Garaja 2x, Jakub Šustek, Jan Krajča

Hodnocení trenéra Filipa Bartoše: Zápas s nevyzpytatelnými Vizovicemi jsme výsledkově nakonec zvládli, za což jsem rád. Věděli jsme, že tam má soupeř šikovné kluky z výběrů, a koneckonců nám jeden z nich i branku dal, další své šance neproměnil. Náš výkon snesl měřítka tak prvních 20 minut. Mrzí mne, že krom posledního skvělého úniku Baníka jsme nehráli fotbal co umíme a góly nepadaly po kombinačních akcích. Do začátku zápasu jsme opět látali sestavu dle zraněných a nemocných, to už k tomuto podzimnímu období patří. Proto i v kombinaci s trochu rozbitým terénem zápas nedostal kvality, které mohl. Nyní pokračujeme do Kostelce, kde nás opět nečeká zápas zadarmo a já už doufám, že budeme v klidu v týdnu vědět, kdo kde a jak nastoupí.

FK Luhačovice – Žáci 13 : 0 TJ Šumice branky FKL: Adam Toncar, Filip Krajča 2X, Adam Šidlík 3x, David Zavadil 4x Michal Latinák, Daniel Slezák 2x