Neklidná koncovka, trefa gólmana a tvrdé zákroky.

FK Luhačovice – A 0 : 3 FC Slušovice

Hodnocení trenéra Pavla Löbba: V sobotu k nám zavítal soupeř ze středu tabulky. Již před začátkem utkání jsme věděli, že nebude jednoduché. Soupeř vyznává fyzicky náročnou hru, plnou osobních soubojů. To také potvrdil. Dlouho jsme se trápili a hledali cestu k jeho bráně. Střed byl, ale extrémně zahuštěný a minimálně v první půli jsme krajních prostor využívali pomálu. První gól padl po trmě vrmě před naší brankou. Druhou soupeř přidal po naší individuální chybě a bylo po zápase. Soupeř si zbytek utkání ustál a uskákal. My jsme se snažili více otevřít hru a tím vznikala okénka v naší defenzivě, která soupeř nakonec potrestal třetím gólem. Tentokrát musíme uznat sílu soupeře a pogratulovat mu k vítězství.

FK Luhačovice – B 1 : 1 SK Jasenná  branky FKL: Alex Löbb

Hodnocení trenéra Pavla Löbba: Utkání , které přijel soupeř odbránit. Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a dokázali jsme si vytvořit gólové příležitosti. Bohužel v koncovce jsme bezkrevní a neefektivní. Do poločasu se nám nepodařilo skórovat i přes pomoc hráčů širšího kádru „A“.   V poločase jsme prostřídali, ale obraz hry se příliš nezměnil. Stále jsme dobývali zaparkovaný autobus soupeře. Nakonec se v 56. minutě po pěkné kombinaci prosadil Lexa. Namísto uklidnění jsme byli zbytečně nervózní, nedokázali jsme podržet míč a po zisku jsme se ho zbrkle zbavovali. A přišel trest v 71. minutě soupeř zahrál skvěle roh a našel spoluhráče, který chladnokrevně zakončil. Chtěli jsme moc vyhrát, ale nebylo nám přáno. Trápíme se v koncovce. V utkání jsme prostřídali čtyři útočníky. Věřím, že se kluci chytí a doufám, že to bude brzo.

TJ Halenkovice 2 : 6 FK Luhačovice – Dorost  branky FKL: Dominik Rajznauer, Jakub Šustek 2x, Jakub Garaja, Matěj Horáček, Dominik Fojtů

Hodnocení trenéra Filipa Bartoše: Jsem strašně rád, že jsme se vypořádali se všemi nástrahami zápasů takových typů v takových situacích. Vlivem počasí a dalších okolností jsme se prakticky po týdnu potkali až v pátek na tréninku, kde jsme spočítali, kdo je zdravý a kdo ne. Nicméně na zápas odjela kompletní sestava a tak nás čekala výzva v podobě nepřizpůsobení se těžkému terénu a při vším respektu soupeři horší úrovně. Zahrát si mohli během zápasu všichni, za což jsem rád a co je primárním cílem. Jak už to bývá, z kraje druhého poločasu jsme náhodně inkasovali, naštěstí jsme hned zareagovali. Kluky chválím, perličkou je i vytoužený gól brankáře Dominika Fojtů ze hry, který si mimochodem hlasitě řekl o základ v poli :-). Nyní se potřebujeme dále připravit na Vizovice a pokračovat v postupně zlepšujícím se herním projevu.

TJ Sokol Tečovice  3 : 1 FK Luhačovice – Žáci  branky FKL: David Zavadil